Updates on Bankersadda Youtube

ads
Responsive Ads Here

English Practice Quiz

English Practice Quiz:

Ques. 1. Despite of their differences on matters of principles, they all agree on the demand of hike is salary?
A. Despite their 
B. Despite of the
C. Despite for their 
D. Despite off their
E. No correction required

Ques. 2. The man who has committed such a serious crime must get the mostly severe punishment.
A. be getting the mostly severely
B. get the most severe
C. have got the most severely
D. have been getting the severe most
E. No correction required

Ques. 3. For many centuries in Indian History there was no city so famous like the city of Ujjain.
A. as 
B. such as
C. likewise 
D. so like
E. No correction required

Ques. 4. We don't know how did the thief made an escape.
A. how the thief did make 
B. how the thief does make
C. how the thief made 
D. how was the thief made
E. No correction required

Ques. 5. He is a singer of repute, but his yesterday's performance was quite disappointing.
A. performances of yesterday were
B. yesterday performance was
C. yesterday performance were
D. performances about yesterday were
E. No correction required

Ques. 6. Their earnings are such that they find it difficult to make both ends to meet.
A. to makings both ends meet
B. to make both ends for meeting
C. to make both ends meet
D. for making both ends to meet
E. No correction required

Ques. 7. He has received no other message than an urgent telegram asking him to rush his village immediately.
A. asked him to rush his village
B. asking him to have rush his village
C. asking him to rush to his village
D. asking him rushing at his village
E. No correction required

Ques. 8. One of the most significant phenomenons of our time has been the development of cinema.
A. phenomenon 
B. phenomena
C. phenomenonna 
D. phenomenonns
E. No correction required

Ques. 9. Had you been told me about your problem, I would have helped you.
A. If you would have told 
B. Had you have told
C. had you told 
D. If you have told
E. No correction required

Ques. 10. It was until many years later that Gandhi became a rebel against authority.
A. It was not until many years 
B. It was till many years
C. It was not many years 
D. Until It was many years
E. No correction required

Ques. 11. Anand has the guts to rise from the occasion and come out successfully.
A. in rising from 
B. to raise with
C. to rise to 
D. to rise against
E. No correction required

Ques. 12. If you are thinking about investigation overseas, isn't it makes sense to find an experience guide?
A. it is not making 
B. doesn't it make
C. does it make 
D. is it making
E. No correction required

Ques. 13. This is one of the most important inventions of this century.
A. invention of this century 
B. invention of these century
C. invention of centuries 
D. invention of the centuries
E. No correction required

Ques. 14. The orator had been left the auditorium before the audience stood up.
A. had been leaving 
B. was left
C. had left 
D. would leave
E. No correction required

Ques. 15. He dislikes the word dislike, isn't he
A. didn't he 
B. doesn't he
C. hasn't he 
D. does he
E. No correction required

Answers:
1. A
2. B
3. A
4. C
5. E
6. C
7. C
8. B
9. C
10. A
11. C
12. B
13. E
14. C
15. B
Rate this posting:
{[['']]}

No comments:

Post a Comment